Állványozás a családi házaktól a középületekig

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

Építkezési, felújítási, karbantartási vagy szerelési munkálatok tervezésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy a munka rövid időn belül elkészüljön; illetve, amíg tart, mind az építkezésben közreműködő szakemberek, mind a közelben tartózkodó járókelők és az adott épületben dolgozók is biztonságban legyenek.

Beállványozott torony

Testre szabott megoldások magánszemélyeknek és cégeknek

A családi házak, társasházak, irodaházak, közintézmények vagy gyárépületek építésekor vagy felújításakor egy az adott munkálatokra szabott állványrendszer kialakítására van szükség. Ennek feladata a védelem és az adott felülethez való hozzáférhetőség mellett a munka gyorssá és gördülékennyé tétele.

Referenciáink

Guruló-, homlokzati-, ipari állványok és védőtetők

A Stabil Építő Kft. gurulóállványok, homlokzati állványok, ipari állványok és védőtetők felépítésével, összeszerelésével és bérbe adásával foglalkozik. Biztosítottunk már az adott munkálatok sajátosságainak megfelelően kialakított állványzatot családi házak felújításához, de komoly középületek, mint például a Bálna kulturális központ munkálataihoz is.

Rugalmas összeszerelési megoldások

Rendkívül széles körű megoldásokat tudunk biztosítani megrendelőinknek, hiszen az általunk alkalmazott csúcstechnológiás állványrendszerek az alap- és kiegészítő elemek széles választékának köszönhetően rugalmasan, változatosan alakíthatóak. Állványrendszereink ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkeznek, valamint maradéktalanul megfelelnek az EU-s építésvédelmi előírásoknak.

Maximális körültekintés a megbízás volumenétől függetlenül

Ha egy magánszemély kéri a segítségünket egy családi ház felújításához szükséges állványrendszer összeállítása céljából, ugyanolyan körültekintően járunk el a felmérés, az ideális megoldás megtervezése és az egyes elemek összeállítása során, mintha egy üzemcsarnok vagy középület építkezésénél működnénk közre. Ha szeretné gördülékennyé, gazdaságossá és biztonságossá tenni egy családi ház, középület vagy gyárépület építkezési munkálatait, rendeljen tőlünk állványrendszert; kérjen most ingyenes árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot!Töltse ki online adatlapunkat!