A gurulós állvány előnyei

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

Multifunkcionális felhasználhatóság

A modulos állványrendszer magassága állítható, görgőinek köszönhetően mozgatható, így felhasználása számtalan lehetőséget rejt. Mérete a szintek egymásra helyezésével tetszőlegesen növelhető.

Beltéren kiválóan alkalmazható a magasban történő szerelési munkálatokra, mint például lámpák, elektromos szerelvények, térfigyelő rendszerek rögzítésére, karbantartására. Két-három méternél magasabban elhelyezkedő stukkók, homlokzatok vakolására, festésére is bevethető.
Nem csak építésnél és felújításkor jön jól a görgős állványzat, hanem takarítás esetén is. Aulák, csarnokok ablakainak, lámpáinak tisztításakor nagy segítség a stabil, nagy munkafelület a magasban.

Elektromos kábelek szerelődobozban
Villanyszerelés a magasban

Kültéri takarítási munkálatok esetén is remek "munkatárs" a gurulós állvány. Segítségével kényelmesen és biztonságosan elérhető az eltömődött ereszcsatorna vagy a riasztó doboza.

Biztonságos munkavégzés állványról

A professzionálisan összeszerelt gurulós állvány nem nyaklik, nem torzul el egyetlen irányban sem. Az állvány szerkezete négy darab kibiztosítható görgőn nyugszik, így egy lábmozdulattal megelőzhető, hogy az állvány véletlenül elguruljon. Az általunk bérbeadásra kínált gurulós állvány erős aluminiumötvözetből készült, így a véletlenül lepotyogó kisebb vakolat- és törmelékdarabok nem okoznak nagy kárt a szerkezetben.
Az állvány a oldalsó részénél a létrafokok felülete recés, bordázott. Ez azért fontos biztonsági elem, mert ha elered az eső vagy kiömlik valamilyen folyadék (pl. festék) a bordák még elegendő tapadást biztosítanak a biztonságos lejutáshoz.

Gurulós állvány vs. létra

A gurulós állvány stabilabb bármelyik létránál, hiszen az épített szintek egymást merevítik ki. Egy kitolt, falhoz támasztott létrával szemben két pont helyett négy ponton érintkezik a talajjal.
A létrák csúszós kemény műanyag talpával szemben a gurulós állvány görgői tömör keménygumi bevonatukkal jól tapadnak az építési terület poros felületén.

munkás szerel gurulós állványról
Nyílászáró javítás állványról

Létrán állva a talp egy ponton terhelődik folyamatosan, így hamarabb fárad el a láb és kimerítőbbé válik a magasban való tartózkodás. A fáradt munkaerő könnyebben hibázik, mely balesethez vezethet. Ezzel szemben a hosszabb időtartamot igénylő munkavégzés esetén a gurulós állvány nem fárasztja a lábat.
Esetenként akár ülve is lehet a pallón dolgozni, mely kényelmesebbé teszi a állványon való munkavégzést.

Gazdaságos építőipari megoldás

Míg egy létrán egyszerre csak egy munkás tartózkodhat, addig egy gurulós állvány járófelületén több személy is elfér. Egy munkafelületen egyszerre többen is tudnak dolgozni, mely jelentősen lerövidíti a munkavégzés idejét.

Az állvány tetején több szerszám is elfér, így megspórolható a felesleges szerszám adogatás és lecsökkenthető a fel-le mászkálással töltött idő.
Ez növeli a munkaerő produktivitását, mely gazdaságossá teszi a felújítást, építést vagy a szerelést.

Nyitott szerszámosláda
Szerszámosláda az állvány padlóján

A gurulós állvány szétszerelhető, ezért szállítása költséghatékony. Összeszerelése egyszerű. A felépített állvány mozgatása (a kerekeknek köszönhetően) gyerekjáték.

Bérlés és kiszállítás

Közel 20 éves állványozási tapasztalattal rendelkező, felkészült csapatunktól tud bérelni gurulós állványt. A helyszínre saját magunk szállítjuk ki, így garantáljuk, hogy Ügyfeleink mindig időben kapják meg állványainkat. Amennyiben nem csak gurulós állványt bérelne, védőtetők, lépcsőállványok, térállványok professzionális építését, tervezését is vállaljuk.
Bérlését most online is megteheti egy rövid online űrlap kitöltésével, ha azonban telefonon szeretne érdeklődni azt is megteheti a 0620-936-25360620-936-2536-es telefonszámunkon.

Gurulós állvány rendelés!