A gurulós állvány előnyei

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

01Állítható magasság, Tetszőlegesen növelhető méret

02Könnyű mozgathatóság a görgők miatt

03Lámpák, elektromos szerelvények, térfigyelő rendszerek rögzítéséhez

04Aulák, csarnokok ablakaihoz, lámpáihoz

05Kényelmesen, biztonságosan elérhető ereszcsatorna vagy riasztó doboz

06Építéshez, felújításhoz, takarításhoz

08Stabil, nagy munkafelület a magasban

09Beltéren és kültéren egyaránt használható

102-3 m feletti stukkók, homlokzatok vakolásához, festéséhez

Elektromos kábelek szerelődobozban
Villanyszerelés a magasban

Biztonságos munkavégzés állványról

A professzionálisan összeszerelt gurulós állvány nem nyaklik, nem torzul el egyetlen irányban sem. Az állvány szerkezete négy darab kibiztosítható görgőn nyugszik, így egy lábmozdulattal megelőzhető, hogy az állvány véletlenül elguruljon. Az általunk bérbeadásra kínált gurulós állvány erős alumíniumötvözetből készült, így a véletlenül lepotyogó kisebb vakolat- és törmelékdarabok nem okoznak nagy kárt a szerkezetben. Az állvány oldalsó részénél a létrafokok felülete recés, bordázott. Ez azért fontos biztonsági elem, mert ha elered az eső vagy kiömlik valamilyen folyadék (pl. festék) a bordák még elegendő tapadást biztosítanak a biztonságos lejutáshoz.

Családi ház homlokzatának felújítása állványról

Gurulós állvány vs. létra

Családi ház homlokzatának felújítása állványról

A gurulós állvány stabilabb bármelyik létránál, hiszen az épített szintek egymást merevítik ki. A létrák csúszós kemény műanyag talpával szemben a gurulós állvány görgői tömör, keménygumi bevonatukkal jól tapadnak az építési terület poros felületén. Létrán állva a talp egy ponton terhelődik folyamatosan, így hamarabb fárad el. A fáradt munkaerő könnyebben hibázik, mely balesethez vezethet. Ezzel szemben a hosszabb időtartamot igénylő munkavégzés esetén a gurulós állvány nem fárasztja a lábat. Esetenként akár ülve is lehet a pallón dolgozni, mely kényelmesebbé teszi a állványon való munkavégzést.

Gazdaságos építőipari megoldás

Míg egy létrán egyszerre csak egy munkás tartózkodhat, addig egy gurulós állvány járófelületén több személy is elfér. Egy munkafelületen egyszerre többen is tudnak dolgozni, mely jelentősen lerövidíti a munkavégzés idejét. Az állvány tetején több szerszám is elfér, így megspórolható a felesleges szerszám adogatás és lecsökkenthető a fel-le mászkálással töltött idő. Ez növeli a munkaerő produktivitását, mely gazdaságossá teszi a felújítást, építést vagy a szerelést. A gurulós állvány szétszerelhető, ezért szállítása költséghatékony. Összeszerelése egyszerű. A felépített állvány mozgatása (a kerekeknek köszönhetően) gyerekjáték.

Családi ház homlokzatának felújítása állványról

Bérlés és kiszállítás

Családi ház homlokzatának felújítása állványról

Közel 20 éves állványozási tapasztalattal rendelkező, felkészült csapatunktól tud bérelni gurulós állványt. A helyszínre saját magunk szállítjuk ki, így garantáljuk, hogy Ügyfeleink mindig időben kapják meg állványainkat. Amennyiben nem csak gurulós állványt bérelne, védőtetők, lépcsőállványok, térállványok professzionális építését, tervezését is vállaljuk. Bérlését most online is megteheti egy rövid, online űrlap kitöltésével, ha azonban telefonon szeretne érdeklődni azt is megteheti a 0620-936-25360620-936-2536-es telefonszámunkon.