A gyors és biztonságos építkezés záloga 1999 óta

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

A Stabil Építő Kft. 1999 óta foglalkozik homlokzati állványok, ipari állványok, guruló állványok és védőtetők felépítésével és bérbe adásával. Családi házak, középületek, irodák és gyárépületek építési és felújítási munkálataihoz is biztosítottunk már állványzatot.

Stabil Építő Kft. logója
A Stabil Építő Kft. logója

Folyamatos fejlődés

1999-ben pár száz négyzetméternyi állvánnyal kezdtük; ma több ezer négyzetméternyi állvánnyal gazdálkodunk. Folyamatosan bővítünk és fejlesztünk, mind az alkalmazott technológiákat, mind munkatársaink számát illetően: cégünk ma már közel 20 főnek biztosít állandó megélhetést. Ügyfeleink igényeit meghallgatva időről időre még hatékonyabb megoldásokkal jelentkezünk.

Eszközpark

Eszközparkunkban, mely ugyancsak folyamatos bővítés alatt áll, számos gépjármű áll rendelkezésre, melyekkel mindig, várakozás nélkül tudjuk biztosítani az állványzatok, kerítések, védőtetők és egyéb kiegészítők szállítását.

Sokoldalúság és rugalmasság

Cégünk családi házak állványozását ugyanúgy vállalja, mint hatalmas gyár- vagy raktárépületekét. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy e két területen az igények nagyon mások lehetnek, így minden ügyfelünknek személyre szabott megoldásokat kínálunk. A homlokzati állványok mellett ipari állványok, guruló állványok és védőtetők felépítését is vállaljuk. Az alap- és kiegészítő elemek széles választéka jóvoltából ügyfeleink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

Garantáltan biztonságos állványrendszerek

Az általunk alkalmazott Layher homlokzati állványrendszerek TÜV és ÉMI engedéllyel rendelkeznek, és maradéktalanul megfelelnek a szigorú EU-s előírásoknak. A Layher csúcstechnológiás megoldásaira 1945 óta támaszkodhatnak az építkezők.

Nem csúszik az építkezés

A megkeresésekre a lehető legrövidebb idő alatt reagálunk, gyorsan adunk árajánlatot, és az építkezés sem csúszik miattunk, hiszen az állványok szállítását saját kezűleg, saját gépjárművekkel végezzük, magunk állítjuk össze őket, saját munkaerő segítségével. A szakszerűen felállított állványoknak köszönhetően az építkezésen közreműködő szakemberek nem hogy nem akadályozzák egymás munkáját, de tökéletesen együtt tudnak működni, így időben elkészülhetnek a munkálatok.
Tekintse meg állványozási referenciáinkat.

Ha azt szeretné, hogy családi házának, cége irodájának vagy raktárhelyiségének építése vagy felújítása gyors, biztonságos és gördülékeny legyen, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen most árajánlatot, és munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot!

A Magyar Állványépítők Egyesületi tagságunkról

A Magyar Állványépítők Egyesületének logója

A Stabil Építő Kft. szakmaiságának egyik ékes bizonyítéka, hogy már több éve tagja a Magyar Állványépítők Egyesületének, melynek célja, hogy olyan vállalkozások foglalkozzanak állványépítéssel, amelyek szakmailag professzionálisan kivitelezik a projekteket és megfelelnek a magyar jogszabályoknak. Az egyesületbe csak szigorú elvárásoknak megfelelve lehetséges bekerülni, mint:

01Megfelelő mennyiségű és minőségű állványzattal való rendelkezés

02Szakmailag felkészült szakmunkások foglalkoztatása

03Szakmunkások rendszeres képzése/továbbképzése

04Munkaügyi szempontból kifogástalan saját és alvállalkozói létszámmal való munkavégzés

05Folyamatos munkavédelmi oktatásban és ellenőrzésben részesített dolgozók

06Erkölcsileg és emberileg kifogástalan kollégákkal való rendelkezés

Az Egyesület oda figyel arra is, hogy az állványépítéssel foglalkozó vállalkozások hosszú távon minősítve legyenek, és mindenki csak a minősítésének megfelelő állványzatot építhessen. Akinek nincs ilyen, az ne végezhessen ilyen munkát.

Telephelyünk

Budapesti telephelyünk lokációja miatt az egész országban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Stabil Építő Kft.

1174 Budapest, Hungary, Régivám utca 37.

(előzetes időpont egyeztetéssel)

+36209362536