Homlokzati állványok

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:
Homlokzati állványok esetében fontos szempont, hogy az állványzat nagy teherbírású, tartós és biztonságos legyen. Ezek mind egyesülnek a Layher homlokzati állványrendszereiben.

Miért döntsön a Layher homlokzati állványok mellett?

Pipa ikon

Gyors és egyszerű

Csupán néhány alapelemből áll, ami rendkívül megkönnyíti és gyorssá teszi az összeszerelését, mindemellett pedig jól kombinálható egyéb Layher termékekkel.

Forint ikon ház mellett

Gazdaságos

A kevés alapelem nagy előnye, hogy kis munkaerő ráfordítással állítható össze az állványzat, így pénzt és időt spórolva, továbbá tartósságának és minőségének köszönhetően biztosított a hosszú élettartam is.

Építőmunkás munkavédelmi sisakban ikon

Biztonságos

A nagy teherbíró képesség kialakítása mellett nagy figyelmet fordítottak arra is, hogy a szerkezet építés közben stabil maradjon és kényelmesen lehessen dolgozni rajta. Teljességgel megfelel a magyar szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak.

A homlokzati állvány sokféleképpen bővíthető

Homlokzati állványra szerelt védőtető
Forrás: layher.hu

A Stabil Építő Kft. a Guruló állványok, homlokzati állványok és ipari állványok felépítése és bérbe adása mellett biztonságos védőtetők összeállítását is vállalja. Homlokzati állványok esetében az állvánnyal párhuzamos, arra szerelt védőtető kialakítása javasolt. Mindenképp szükség van védőtetőre ott, ahol a homlokzat állapota miatt fennáll annak veszélye, hogy annak darabjai a magasból lezuhannak.

Homlokzati állvány
referenciáink

Homlokzati állványok
a biztonságos munkavégzéshez

Családi ház ikon

Családi házak

A homlokzati állvány ideális választás lehet családi házak építésekor vagy felújításakor. Ugyan családi házak esetében nincsenek egetrengető magasságok, viszont ekkor is fontos szempont kell, hogy legyen a biztonság és stabilitás. Ezek tökéletesen megvalósíthatók a Layher homlokzati állványokkal, melyek tetszés szerint, lépcsős vagy létrás feljutási lehetőséggel egyaránt kialakíthatók.

Ipari létesítmény ikon

Ipari állványok, térállványok

A térállványok moduláris szerkezetek felépítésével, illetve homlokzati állványok összeépítésével egyaránt kialakíthatók; utóbbi esetben az állványokat nagy fesztávolságú áthidalásokkal rögzítik egymáshoz, így biztosítva a szilárd, stabil munkafelületet.

Kapcsolat

Telefon ikon

Telefonos konzultáció

Telefonon egyeztetjük az állványozni kívánt terep viszonyait, a szükséges tudnivalókat, és ezt követően küldünk egy árajánlatot.

Boríték ikon

Ajánlatkérés

Egy űrlapon keresztül adhatja meg adatait, üzenetben leírhatja a számunkra fontos információkat, igény esetén pedig kép is csatolható.