Layher állványok

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

Layher - Több lehetséges
Az állványrendszer

Ahol mások megállnak, mi épp ott kezdődünk - hangzik a Layher mottója és épp ez az a hozzáállás, ami miatt ők a kizárólagos partnereink az állványozásban. Nincs túl magas, és lehetséges a lehetetlen.
Layher állványzat a rakparton árvíz idején.

A nagy múltú német céget Wilhelm Layher alapította 1945-ben, Eibensbach-ban. Eredetileg a mezőgazdasági iparban használatos fatermékek előállításával foglalkoztak, nem sokkal később már áttértek az állványozásra, ami az igazi áttörést hozta a cégnek. Pár évvel később már több németországi városban nyitottak üzletet.

Mint mindennek, az állványzatoknak is van kihordási idejük, szóval, ahogy öregednek ki a régi fapallós, csővasas állványok, továbbá szigorodtak a munkavédelmi előírások és ellenőrzések, úgy váltják fel őket az újabb, modernebb állványrendszerek, mint például a Layher termékei is.

Globális szinten, a 38 leányvállalaton keresztül 150 országba értékesítő, több mint 1500 főt foglalkoztató cég mára az egyik legnagyobb feltalálója és gyártója a moduláris állvány rendszereknek, amit a 70 éve tartó kutatás, termékfejlesztés tett lehetővé. A folyamatos innováció, az alaposan átgondolt, professzionális termelési folyamat, a kiváló minőségű anyagok és a nagyfokú német precizitás garantálja a biztonságot és a termékek hosszú életét, használhatóságát, így a Layher név mára összefonódott a minőséggel.

Serleg ikon

Az állványozás éllovasa

A Layher vezető szerepe az állványozásban vitathatatlan, ami a haladó gondolkodásnak és a piacközpontúságnak köszönhető. A cég teljes, átfogó szolgáltatást nyújt a partnereinek és mindig az igények előtt egy lépéssel jár, ami a sikerének fő kulcsa.

Pipa ikon

Széleskörű felhasználhatóság

Terheléstől, magasságtól függően választhatjuk ki a megfelelő elemeket a termékskálából. Továbbá a klasszikus állványok (moduláris állványzatok, homlokzatállványzatok, beltéri állványok, gurulós tornyok és létrák) mellett az egyéb elemeknek felhasználási területei is nagyon széleskörűek. Akár lelátók, színpadok, időjárás ellen védett tetőkertek is építhetők ezen állványok segítségével.

Költséghatékony megoldások

Költséghatékonyság

Természetesen a gazdaságosság is nagy szerepet játszik, hogy hosszú távon sikeres legyen a vállalat, a jövőbe tekintő látásmód ezért is fontos. A termékek könnyebbek, gyorsabban szerelhetőek és erősebbek, így még több idő és pénz takarítható meg az alkalmazásukkal. Ez teszi igazán egyedülállóvá a Layhert a piacon.

Körforgás ikon

Folyamatos utánpótlás

Minden évben 21 millió acélcsövet gyárt a cég, ami egy Frankfurt-Rio de Janeiro-Frankfurt távolságnak felel meg. Németország legnagyobb tűzihorganyzó üzeme is itt található, amivel évente 170 ezer tonna acél horganyzására van lehetőség. Ezeket a termékeket pedig azonnal el is szállítják a világ bármely pontjára, így biztosítva a szükséges anyagokat bármely állványzat építése esetén.

 
  A Layher legfontosabb célja, a felhasználóik sikeressége.