Állványozás családi házak részére

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:
 Ugyan családi házak esetében nem beszélhetünk jelentős magasságokról, mint például ipari létesítmények esetén, ugyanakkor előbbi építésekor sem szabad megfeledkezni a biztonságról. Ezt a biztonságot a Stabil Építő Kft. állványai szolgáltatják.

Mitől függ az állványbérlés ára?

Mivel minden megrendelés egyedi, és hibásan tájékoztatni vagy félrevezetni sem szeretnénk senkit, ezért családi házak esetében árlistát nem közlünk az oldalon. Az ár meghatározásánál számos tényezőt figyelembe kell venni, mint:

01Épület(ek) típusa, adottságai, szintek száma, homlokzat magassága stb.

02Az építkezés vagy felújítás, munkafolyamat időtartamától

03Állványozás helyszíne és a helyszín megközelíthetőségétől

04Felépítendő állványzat mennyiségétől, terheléstől

05Terep adottságaitól (felhasznált tartozékok miatt)

06 Állvány kiszállítás és összeszerelés szükségességétől

Weboldalunkról közvetlenül, egy kattintással tud árajánlatot kérni, a legfontosabb adatok megadását követően pedig rövidesen küldünk is egy ajánlatot.

Árajánlat lépésről lépésre

Az ajánlatkérésre kattintva megérkezik az online árajánlat kérő oldalunkra, ahol nevét, telefonszámát és e-mail címét kell megadnia.

Egy rövid üzenetben meg kell adnia a felújítandó épület legfontosabb adatait:

Homlokzat magassága ás hosszúsága
A kívánt állvány típusa: gurulós/homlokzati/lépcsős/térállvány
A munka kezdetének dátuma
Bármilyen, Ön által fontosnak tartott információ közlése

A minél pontosabb árkalkulálás érdekében lehetőleg töltsön fel minimum egy az állványozandó házról, garázsról, sufniról. (legfeljebb 3 db, maximum 10 MB méretű fotót csatolhat az űrlaphoz)

Végül a Küldés gomb megnyomásával juttassa el hozzánk ajánlatkérését.

Állványozás építkezéskor,
felújításkor

Ablak cseréhez

Családi ház ablak cseréje állványról

Az ablak csere sokszor jár felfordulással, nagy belmagasság esetén pedig még körülményes is. A gurulós állványok viszont például kifejezetten alkalmasak az ilyenfajta munkálatok elvégzésére, mert könnyen mozgathatók, többen is elférnek rajtuk, mégis kitűnően tapadnak az épület sokszor poros területein is. Tovább a gurlós állvány előnyeihez

Homlokzat felújításához

Homlokzat felújításához a homlokzati állványok a legideálisabbak, melyek tetszés szerint, létrás vagy lépcsős feljutási lehetőséggel is kialakíthatóak, így is növelve a stabilitást. A létrás feljutással kialakított homlokzati állványok olcsóbbak, a lépcsős állványok viszont sokkal biztonságosabbak a munkavégzés szempontjából, így hatékonyabban lehet haladni a munkákkal.

Családi ház homlokzatának felújítása állványról

Ház komplett felújításához

Családi ház teljes körű felújítása állványról

A családi házak teljes körű felújításakor komplett állványrendszer bérlésére is van lehetőség. Gyorsan és egyszerűen szerelhető össze, amelyet követően kezdetét veheti a biztonságos és hatékony munkavégzés. Nagyobb, például emeletes házak esetében hasznos lehet a védőtetők bérlése is, különösen akkor, ha a homlokzat nincs túl ép állapotban, hiszen ekkor omlásveszély is fennállhat.

Festéshez, vakoláshoz

A Stabil Építő Kft. Layher állványai tökéletesek a vakolás, festés munkálataihoz is, mert amellett, hogy stabil munkafelületet képez, kényelmesebbé és kevésbé fárasztóvá teszi a munkát. Mivel nagy munkafelületet biztosítanak, ezért egyszerre több ember is elfér rajtuk, ezáltal kényelmesebbé és gördülékenyebbé téve a munkavégzést.

Családi ház homlokzatának felújítása állványról
Nagyító ikon

Helyszíni felmérés és egyeztetés

Amennyiben megfelel Önnek az árajánlat, szakembereink személyesen is felkeresik a helyszínt, hogy egyeztethessék a részleteket.

Szállító gépjármű ikon

Szállítás és szerelés

A felmérés során egyeztetett időpontban munkatársaink saját teherautóval a helyszínre szállítják az állványt, és a megbeszélt határidőre felépítik, így máris megkezdődhet az építkezés.

Stabil Építő Kft - Minden, ami állvány

Stabil Építő Kft kiszállítás

Kapcsolat

Töltse ki most az árajánlatkérő űrlapot, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkezdődhessen az építkezés, és minél hamarabb beköltözhessen új otthonába!

Telefonos konzultáció
+3620-262-30-69

Boríték ikon

Ajánlatkérés üzenetben