Állványozás családi házak részére

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

Ha szeretné meggyorsítani és biztonságosabbá tenni az építkezést, kérjen most árajánlatot online űrlapunk kitöltésével!

Mennyibe kerül az állványozás?

Árlistát nem közlünk az oldalunkon, hiszen minden megrendelés egyedi, és senkit sem szeretnénk félrevezetni vagy hibásan tájékoztatni. Az árak függenek többek közt az épülettől, az építkezés időtartamától és a helyszín megközelíthetőségétől is.

Családi kertesház felállványozva
Építési állvány és védőháló

Kérjük, töltse ki az árajánlatkérő űrlap minden egyes mezőjét, az alábbi lépések szerint:

  1. Látogasson el az online árajánlat kérő oldalunkra.
  2. Adja meg legfontosabb adatait és elérhetőségeit: nevét, telefonszámát és e-mail címét.
  3. Ezután adja meg a leendő, illetve felújítandó épület legfontosabb adatait: a homlokzat magasságát és hosszúságát. Majd válassza ki a megrendelni kívánt állvány típusát: kérhet gurulós, homlokzati, lépcsős vagy térállványt is. Adja meg a munka kezdetének dátumát; illetve, ha bármilyen további közlendője van, az Egyéb információ mezőben tudassa velünk.
  4. Ha minél pontosabb árajánlatot szeretne kapni az állványozandó házról, garázsról vagy sufniról, kérjük, töltsön fel legalább egy képet az épületről (legfeljebb 3 db, maximum 10 MB méretű fotót csatolhat az űrlaphoz).
  5. Végül a Küldés gomb megnyomásával juttassa el hozzánk ajánlatkérését.
  6. A megadott információk birtokában munkatársaink már tudnak megközelítő árat mondani: a válasszal rövid időn belül megkeresik Önt elérhetőségei valamelyikén.
  7. Amennyiben megfelel Önnek az árajánlat, szakembereink személyesen is felkeresik a helyszínt, hogy egyeztethessék a részleteket.
  8. Ezután munkatársaink saját teherautóval a helyszínre szállítják az állványt, és a megbeszélt határidőre felépítik, így máris megkezdődhet az építkezés.

Mennyi idő alatt építik fel az állványt?

Cégünk főként Pest megye és Budapest vonzáskörzetében vállalja családi házak állványozását: egy átlagos családi ház esetében körülbelül 250-300 négyzetméternyi állványra van szükség, amelyet szakembereink egy nap alatt felépítenek, azonban ez az időjárási viszonyoktól is függ. Így pontos határidőt csak az adott épület adatainak birtokában, illetve a helyszín feltérképezése után tudunk mondani Önnek.

Töltse ki most az árajánlatkérő űrlapot, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkezdődhessen az építkezés, és minél hamarabb beköltözhessen új otthonába!

Árajánlatot kérek!