Ipari állványok, térállványok

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

A különböző ipari objektumok, gyárépületek tetőszerkezeteinek, héjszerkezeteinek és kupoláinak építési, felújítási vagy karbantartási munkálataihoz a legideálisabb megoldás az ipari állvány vagy térállvány. Az ipari állványok a homlokzati állványokhoz hasonlóak; a munkavégzés itt is nagy felületen folyik.

Ipari állvány egy kupolán

Változatos szerkezeti elemek

Térállványok moduláris szerkezetek felépítésével, illetve homlokzati állványok összeépítésével egyaránt kialakíthatók; utóbbi esetben az állványokat nagy fesztávolságú áthidalásokkal rögzítik egymáshoz. Az ipari és térállványokat elemeik változatosságának köszönhetően szinte bármilyen geometriájú építmény esetén alkalmazni lehet.

A Layher rendszereiből szinte bármilyen térállvány megépíthető

A Stabil Építő Kft. a guruló állványok, homlokzati állványok és védőtetők építése és bérbe adása mellett ipari és térállványok összeállításával is foglalkozik. Munkánk során a Layher 1945 óta bizonyító, csúcstechnológiás megoldásait használjuk. Állványrendszereink maradéktalanul megfelelnek az EU szigorú előírásainak, illetve TÜV és ÉMI engedéllyel rendelkeznek. A Layher rendszereiből szinte bármilyen homlokzati, megtámasztó, alátámasztó és térállvány építhető.

Maximálisan személyre szabott megoldások

Az alap- és kiegészítő elemek széles választékának köszönhetően maximálisan személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni megrendelőinknek. Az állványrendszerek stabilak, biztonságosak, strapabírók, nagy terhelhetőségűek, és minden igényt kielégítenek. Amennyiben az ön által üzemeltetett üzemben, illetve cége telephelyén zajló felújítási vagy karbantartási munkálatok biztonságossá és gördülékennyé tételéhez profi megoldásokra van szüksége, béreljen tőlünk állványt, és bízza ránk az összeállítását! Kérjen tőlünk most ingyenes árajánlatot!

Kérjen tőlünk árajánlatot!Töltse ki online adatlapunkat!