Lépcsőállványok építése, bérbeadása

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

A homlokzati állványok gazdaságos és biztonságos megoldást biztosítanak a nagy kiterjedésű, függőleges falfelületek szerelési, szigetelési, felújítási, színezési és egyéb munkálataihoz. Egyszerre gondoskodnak az építést végző szakemberek és munkások biztonságos és kényelmes feljutását az épület szintjeire (pl.: éppen burkolják a lépcsőházat).

Lépcsős állvány egy épület oldalában

Az ideális homlokzati állvány jellemzői

Az ideális homlokzati állványrendszer egyik legfontosabb tulajdonsága a stabilitás, illetve az egyes elemek sokoldalú összeilleszthetősége. Szintén fontos, hogy az állványrendszer elegendő munkafelületet biztosítson, ám ugyanakkor a lehető legkevesebb helyet foglaljon, és a legkevésbé rontsa az épület esztétikáját. A megfelelő típusú homlokzati állvány kiválasztásánál fel kell mérni a munkafelület kívánt terhelhetőségét és méretét, meg kell határozni a falfelület magasságát és tagoltságát, illetve az épülethez való rögzítés mikéntjét. Ezen kívül azt is el kell dönteni, szükség van-e ponyva- vagy hálóborítás alkalmazására.

A lépcsős állványok előnyei

A homlokzati állványok létrás vagy lépcsős feljutási lehetőséggel is kialakíthatók. Az előbbi előnye a kedvező ár, az utóbbié pedig a magasabb költségért cserébe a nagyobb biztonság és a gördülékenyebb munkavégzés. A legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leggazdaságosabb megoldást szakembereink egy helyszíni felmérés során segítik kiválasztani az Ön számára.

Csúcstechnológiás megoldások

A Stabil Építő Kft. a guruló állványok, védőtetők és ipari állványok felépítése és bérbeadása mellett lépcsős homlokzati állványok kialakításával is foglalkozik. Munkánk során a Layher homlokzati állványrendszereit használjuk. Az 1945 óta a piacon lévő, csúcstechnológiás megoldásairól ismert Layher változatos rendszerméreteivel szinte bármilyen létesítmény beállványozása gazdaságosan, kényelmesen és biztonságosan megoldható. Az általunk alkalmazott állványrendszerek ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkeznek, és maradéktalanul megfelelnek az EU szigorú előírásainak. Keressen meg minket most, és kérjen ingyenes árajánlatot!

Lépcsőállvány munkáink
képgaléria

Kérjen tőlünk árajánlatot!Töltse ki online adatlapunkat!