Guruló állványok építése, bérbeadása

  • Publikálva:
  • Szerkesztve:

Garázsok, csarnokok, illetve egyéb épületek nagy belmagasságú belső tereinek mennyezeti és oldalfali munkálataihoz a guruló állvány használata a leggazdaságosabb megoldás. A munkálatokhoz egyszerűen mozgatható, szállítható és összeszerelhető állványokra van szükség, amelyek megkönnyítik, illetve gyorsabbá és biztonságossá teszik az építkezést vagy felújítást.

Gurulós állvány

A guruló állvány használatának feltételei

A guruló állvány akkor használható, ha a helyszín terepviszonyai megengedik – a terep síkja vízszintes és egyenletes –, illetve, ha az építési vagy felújítási munkálatok szakaszosan is végezhetők. Szükség szerint a guruló állvány kiépítésekor kitámasztásokat, fali rögzítéseket vagy ellensúlyokat alkalmazunk.

Az ideális guruló állvány kiválasztása

Az állványzat beltéren és kültéren is használható, azonban a megfelelő típus kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a munkaterület ki van-e téve a környezeti hatásoknak. A guruló állványok kerekének típusát a terhelhetőség, a burkolat anyaga, illetve a környezet megóvásának szükségessége határozza meg: az állványzat összeállításánál mindig az adott munkálatnak és helyszínnek leginkább megfelelő megoldást választjuk. A menetes állítási lehetőséget biztosító, fékezhető kerekek lépcsőzetes terepen is lehetővé teszik a guruló állvány használatát. Az ideális guruló állvány kiválasztásához fel kell mérnünk a terep minőségét, illetve kikalkulálnunk a munkafelület szükséges méretét és terhelhetőségét.

Layher állványok: csúcstechnológia 1945 óta

A Stabil Építő Kft. a guruló állványok összeállításánál a Layher megoldásait alkalmazza. A Layher 1945 óta gondoskodik a különböző építkezési és felújítási munkálatok gördülékenységéről és biztonságáról. A legmodernebb technológiával készült állványrendszerek biztonságos és hatékony munkavégzést garantálnak, nagy mozgásteret biztosítanak, illetve az intenzív igénybevételt is sokáig bírják.

Egyszerűen összeszerelhető állványok

A szerszámok nélkül is könnyedén összeszerelhető guruló állványok bel- és kültéren egyaránt használhatók. Amennyiben egy biztonságos, gyorsan összeállítható állványrendszerre van szüksége nagy belmagasságú belső terek mennyezeti és oldalfali munkálataihoz, béreljen tőlünk állványt!

Miért érdemes a gurulós állványt használnia? Olvassa el a gurulós állványok előnyeiről szóló írásunkat!

Kérjen tőlünk árajánlatot!Töltse ki online adatlapunkat!